Door zijn unieke eigenschappen verzekert DocTrails een hoogwaardige dienst. De DocTrails oplossing verzorgt de automatisering van het facturatieproces en de efficiënte uitwisseling van facturatiegegevens tussen verschillende partijen. Met behulp van DocTrails kunt u facturen, orderbevestigingen, enz. naar klanten verzenden en berichten en facturen van leveranciers ontvangen. De berichten worden automatisch vertaald naar het gewenste bestandsformaat en veilig gearchiveerd. U kunt de berichten eenvoudig doorzoeken en raadplegen.

Elk digitaal bericht is ondertekend met behulp van een geavanceerd of gekwalificeerd digitaal certificaat. In sommige gevallen wordt een SSCD gebruikt voor de meest geavanceerde en veilige handtekeningtechnologie.

DocTrails maakt gebruik van industriële standaarden voor communicatie, beveiliging, bestandsformaten en opslag zoals SOAP, XML, PDF, XMLDSIG, XAdES, UBL2.0

DocTrails converteert vrijwel elk bericht van of naar XML. Dit betekent dat gebruikers berichten kunnen sturen in TXT, CSV, iDOC, ... formaat naar DocTrails waar ze worden omgezet in XML. Er zijn koppelingen beschikbaar voor verschillende boekhoudpakketten.

DocTrails voldoet aan de strengste wetgeving op het gebied van e-facturatie. Berichten worden door DocTrails voorzien van een digitale handtekening. Tijdens het transport kan niemand meegluren door de beveiligde SSL-verbinding. Het bericht is beveiligd tegen verlies via e-archivering.

Elke afzender heeft op DocTrails de mogelijkheid om een template te koppelen aan een gestructureerd bericht, zodat dit bericht interactief kan worden bekeken door de vrij verkrijgbare Adobe Reader.

DocTrails kan connecteren met andere netwerken, zoals AS2, X.400, ...

Om het onboarden van leveranciers en klanten te vergemakkelijken biedt DocTrails een uniek systeem aan bestaande uit een aantal stappen. Gebruikers kunnen, met behulp van de documentatie, deze stappen eenvoudig doorlopen en hierdoor met een minimale inspanning starten met DocTrails.

Copyright 2014 © All Rights Reserved.